Splinter Cellin Sam Fisher tekee viimein odotetun paluun – mutta ihan väärään peliin!

Splinter Cell -pelisarjan päähenkilö Sam Fisher on Rainbow Six Siege -räiskintäpelin seuraava uusi operaattori.

Ubisoftin suosittu tiimiräiskintä kasvaa Fisherillä osana tulevaa Operation Shadow Legacy -päivitystä. Hahmon uudesta ilmeestä saatiinkin katsottavaksi alla oleva julkistustraileri, joka toimii lähinnä tunnelmanluojana.

Hahmon varsinaisista erikoiskyvyistä Rainbow Six Siegen maailmassa ei sen sijaan kerrottu vielä, vaan nämä paljastetaan tarkemmin sunnuntaina 16. elokuuta tehtävässä kunnollisessa esittelyssä. Pelin kotisivuilla julkaistu esittelyteksti vihjaisi hahmolla olevan kuitenkin jonkinlainen mukautuva tiedustelulaite sekä hyökkäys- että puolustuskäyttöön, minkä lisäksi hahmon ikoniset yönäkölasit tekevät varmasti paluun.

Lue koko artikkeli Muropaketti.com sivustolta

FPS-pelisarja menneisyydestä jatkuu vasta seuraavalla sukupolvella?

Oli aika, jolloin maailma ei ollut pelkkää Call of Dutya ja Medal of Honoria. Rainbow Six -pelisarjaa tahkottiin pc:llä ahkeraa tahtia, vaikka kyseessä olikin enemmän taktista ammuskelua kuin ADHD-sooloilua MOHin tai CODin tavoin. Nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on kertonut, kuinka Rainbow 6: Patriots -peli on yhä työn alla, mutta se tulee luultavasti vasta seuraavan […]