Steam Controller muuttui – kosketusnäyttö sai lähteä

Steam Controller

Valve julkisti viime vuonna kolme suurta uutista: SteamOS-käyttöjärjestelmän, Steam Machines -konseptin ja innovatiivisen Steam Controller -ohjaimen. Viimeksi mainittu herättikin runsaasti ihmetystä innovatiivisilla ratkaisuillaan. Nyt korjainta on muokattu merkittävästi tähän mennessä kerätyn palautteen perusteella.

Lue koko juttu, Kommentit

Suomen myydyimmät pelit viikolla 2/2014: etusivu uusiksi, mikään ei ole muuttunut

Suomen myydyimmät pelit -lista sisältää top 10 -listat sekä Suomen pelikauppojen kokonaismyynnistä että alustakohtaisesti:

  1. NHL 14
  2. BATTLEFIELD 4
  3. GRAND THEFT AUTO V

Taitaa olla nyt herraklubin päätöksellä lista rauhoitettu. Sen verran entisellään ovat sijoitukset, että eihän tämä voi olla kuin salaliitto!

Ainoa uusi peli koko listalla on Xbox Onelle julkaistu Zumba Fitness World Party (10.). Sitten mietitään, että monellako myydyllä pelikappaleella listalle on noustu? 🙂

Lue koko juttu, Kommentit

Rockstar uhkailee GTA-huijareita bannivasaralla

Grand Theft Auto V oli monen mielestä viime vuoden paras peli. Uuden GTA:n verkkopeliosiolla, GTA Onlinellä ei sen sijaan mennyt ihan niin hyvin. Julkaisu meni verkko-ongelmien vuoksi poskelleen, eivätkä pulmat ole loppuneet tähän. Viime aikoina peli on kärsinyt bugeista, jotka ovat mahdollistaneet pelin sisäisen rahan haalimisen epäreiluin keinoin.

Lue koko juttu, Kommentit